Samfundet för Svensk-Eritreanska Muslimer

Bli medlem och stöd vårt arbete!

ENGAGERA DIG

OM SSEM

feeling, love, heart

Ge en gåva

Ge en gåva och gör skillnad! Du kan själv välja om gåvan ska gå till en specifik del av vår verksamhet eller mer generellt stödja vårt arbete. Märk din inbetalning med vad du vill att det ska gå till. Exempelvis, "utbildning för barn och unga", "sociala verksamhet" eller "valfritt ändamål" Betala in valfri summa på Bankgiro 478-9079 eller Swish 123 4 995 882.
Om du ger en gåva via Swish är det bra om du även anger din e-postadress i meddelandet så att vi kan kontakta dig för eventuella frågor. För att vi skall kunna ge dig en bekräftelse på att vi mottagit din gåva ber vi dig att märka din inbetalning med din e-post. Vi är väldigt tacksamma för varje liten gåva! Gåvobevis För gåvor på över 180 kr kan du erhålla ett gåvobevis. Om du vill erhålla ett gåvobevis fyll i formuläret nedan. Vi e-postar gåvobeviset (som en pdf) till givarens mailadress. Givaren kan själv skriva ut gåvobeviset. Vi har tyvärr ingen möjlighet att skriva ut och posta gåvobevis. Vi samlar in din mailadress för att kunna kommunicera med dig och givarens personuppgifter för att kunna skapa ett gåvobevis.

Skicka gåva med skanna QR-kod
Nyhetsbrev

Få nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrev Med start år 2021 kommer ett skickar vi ut ett nyhetsbrev varje kvartal där vi berättar om alla aktiviteter, program och evenemang som är på gång inom organisationen. Både medlemmar och icke-medlemmar kan prenumerera på nyhetsbrevet. Vill du prenumerera fyll i formuläret så lägger vi till dig på vår lista.

puzzle, heart, love

Engagera dig i våra verksamheter

Vill du engagera dig i våra verksamheter? Vi söker alltid eldsjälar som vill göra skillnad. Fyll i formuläret så tar vi kontakt med dig.

Kontakt
Lokalförening

Vill ni starta en lokalförening?​

För att uppnå vår vision behöver vi vara många, och vi behöver finnas på många orter och städer i landet.

Vi tror på att styrkan i vår organisering är genom dialog, kommunikation och organisering över hela Sverige. Det som är bra verksamhet i en stad är antagligen en bra verksamhet någon annanstans också. Men det händer inte av sig själv. Det händer för att vi väljer att organisera oss.

Du kan engagera dig och starta en lokalförening på din ort tillsammans med två andra personer och ansöka om medlemskap i förbundet. En lokalförening kan åstadkomma massor som till exempel att erbjuda helgverksamhet för barn och anordna sociala aktiviteter och sammankomster. Det kan t ex vara att ordna familje- eller föräldraaktiviteter eller att fånga upp och driva frågor som är angelägna för att förbättra situationen i just ert område.


Vi på Samfundet hjälper er gärna komma igång. Vi har ett startpaket som inkluderar stadgar, utbildningspaket och instruktioner med en checklista! Allt det får ni av oss!

Kontakta oss på Skicka Epost till info@svenskeritrean.se eller fyll i kontaktformuläret så hör vi av oss till dig.


För få? – Bli kontaktperson istället!


Är ni för få på din ort kan du i väntan på att ni blir fler engagera dig som kontaktperson!

Då kan du hjälpa oss sprida information och vara en samlande kraft på din ort.

Du får handledning, information och material från oss. Genom att vi har medlemmar runt om i hela landet finns stora möjligheter till spridning och därmed uppmärksamhet kring viktiga frågor. Ju fler vi är desto mer kan vi åstadkomma. Hör av dig!

Hör av dig på ovanstående adress till kansliet om du vill veta hur du kan bli kontaktperson.